Logo ontwerp Losser

Logo ontwerp Losser. Je logo is het uithangbord van je onderneming.

Sylvia Raben

Logo ontwerp
Service

Logo ontwerp Losser

Logo ontwerp Losser. Ben je een (startende) ondernemer in Losser en ben je op zoek naar een passend, professioneel logo voor jouw bedrijf? JB Visuals helpt je met het ontwerpen van jouw perfecte logo.

Een logo is hét uithangbord van je onderneming en daarom een van de belangrijkste punten binnen de vormgeving. Het zorgt voor een beeld van je bedrijf, product of dienst. Dit beeld laat een bepaald gevoel achter bij je doelgroep.

Welk gevoel wil je dat jouw doelgroep ervaart? Een goed logo brengt dit over. Het ontwerpen van een goed, passend logo vraagt om nauwkeurigheid. Het zijn niet zomaar een paar kleuren, tekst en vormen. Tijd en aandacht besteden aan je logo is dus zeker een goed idee!

Maar waarom heb je een logo nodig?

Het logo van een bedrijf, product of dienst is het eerste waar klanten kennis mee maken. Het onderscheidt jouw bedrijf van anderen en is de basis voor een professioneel imago.

Nog een mooie eigenschap is dat een logo over het algemeen een lange levensduur heeft. Een logo is ook toepasbaar op alle andere communicatiemiddelen binnen jouw onderneming. Denk aan drukwerk of je website. Het is dus een investering waar je een lange tijd veel profijt van hebt.

Werkwijze

Jouw nieuwe logo

Dit is het proces dat we samen doorlopen om jouw perfecte logo te realiseren!

We bespreken samen jouw wensen. Daarna zal ik een een vrijblijvende offerte opstellen. Deze ontvang je per mail.

Het kan zijn dat ik een aantal bestanden nodig heb voordat ik kan beginnen met de realisatie. Denk hierbij aan teksten of afbeeldingen.

Aan de hand van jouw wensen en bestanden ga ik aan de slag! Uiteraard houdt ik je keurig op de hoogte. Tijdens de realisatie zal ik vaak vragen om feedback. Het project is pas afgerond wanneer jij helemaal tevreden bent.

Wanneer alles naar wens is ontvang je alle bestanden in de juiste industry standard formats.

Cases

Recente logo ontwerp projecten

Heerendispuut De Lijsters

Logo ontwerp

Boeskooltafel

Logo ontwerp

Sylvia Raben

Logo ontwerp

JB Visuals gebruikt cookies