KVV Losser

Website ontwerp, Website ontwikkeling

Over

KVV Losser is met meer dan 900 leden de grootste sportverenigingen van de gemeente Losser. De website versie die ik heb mogen herontwerpen was qua ontwerp vrij standaard en niet schaalbaar naar mobiele apparaten. Niet erg gebruiksvriendelijk.

Omdat het overgrote deel van website bezoekers een mobiel apparaat gebruikt was dit het uitgangspunt tijdens de realisatie, met als resultaat een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Vanuit het gebruikersperspectief was de vraag met welk doel deze de website bezochten, waaruit bleek dat voornamelijk wedstrijdinformatie, het trainingsschema en de team pagina’s het belangrijkst zijn. Deze pagina’s waren tot nu niet erg gebruiksvriendelijk. Dat is nu opgelost met een nieuw, responsive wedstrijdoverzicht van MijnClubDigitaal op de wedstrijdoverzicht pagina en een gebruiksvriendelijk overzicht van alle trainingstijden per team op de trainingsschema pagina.

De team pagina bevat nu alle informatie voor dat specifieke team. Een overzicht van de spelers, de trainingsdata en wedstrijden.

Verder is het grote, onoverzichtelijke aantal pagina’s samengevoegd en teruggebracht naar een duidelijk overzicht dat toegankelijk is vanuit het menu.

Opdrachtgever

KVV Losser

Geleverde diensten

Website ontwerp, Website ontwikkeling

Meer projecten

Perfectvoip

Website ontwerp, ontwikkeling

Carthago ICT

Website ontwerp, Website ontwikkeling

Hekman Suelmann Accountants

Website

JB Visuals gebruikt cookies